BIOBASED BITES #7 – Stro

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp stro. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE.

BIOBASED BITES #6 – Hennep

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp hennep. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE.

BIOBASED BITES #5 – Plaatmateriaal

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp plaatmateriaal. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE. Deze factsheet is tot stand gekomen uit de Buyer Group Biobased Bouwmaterialen 2021-2022.

BIOBASED BITES #4 – Wikihouse

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp wikihouse. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE.

BIOBASED BITES #3 – Mycelium

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp mycelium. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE

BIOBASED BITES #2 – Composieten

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp composieten. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE

BIOBASED BITES #1 – Hout

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp hout. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE.