Houtbouw XL 2023: Businesscase houtbouw

Bouwen met hout willen we allemaal wel, maar het moet ook in de businesscase passen. Wanneer is hout voordeliger dan beton, bijvoorbeeld met betrekking tot de bouwsnelheid? Welk houten bouwsysteem kies je dan en met welke voorwaarden? Tijdens deze tweede editie van Houtbouw XL in Pakhuis de Zwijger is een businesscase behandeld, waarin een vergelijking is gemaakt tussen de bouwkosten voor een houten gebouw en een betonnen gebouw.

BIOBASED BITES #7 – Stro

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp stro. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE.

BIOBASED BITES #6 – Hennep

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp hennep. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE.

BIOBASED BITES #5 – Plaatmateriaal

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp plaatmateriaal. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE. Deze factsheet is tot stand gekomen uit de Buyer Group Biobased Bouwmaterialen 2021-2022.

BIOBASED BITES #4 – Wikihouse

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp wikihouse. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE.

BIOBASED BITES #3 – Mycelium

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp mycelium. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE

BIOBASED BITES #2 – Composieten

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp composieten. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE

BIOBASED BITES #1 – Hout

Deze biobased lunchtalk gaat in op het onderwerp hout. Biobased Bited zijn een samenwerking tussen het Woningbouwatelier en PRICE.