Zomerbijeenkomst: Samen het veld in in de regio Stedendriehoek

Zomerbijeenkomst: Samen het veld in in de regio Stedendriehoek
Zomerbijeenkomst: Samen het veld in in de regio Stedendriehoek
  • calendar_month 11 juli 2024
  • place Deventer

Op donderdag 11 juli wordt er een zomerbijeenkomst van de ketensamenwerking van plant tot pand in de Regio Stedendriehoek georganiseerd. Op een prachtige locatie, dichtbij het Deventer ziekenhuis, nemen we je mee in waar de ketensamenwerking nu staat, waar we naartoe werken en op welke wijze we dat doen zowel regionaal als landelijk.

Tijdens deze zomerbijeenkomst gaan we op één van onze teeltlocaties ervaren hoe de hennep, die deze zomer voor onze keten wordt geteeld, tot bloei komt. Vanaf de start van het project hebben we al veel stappen gemaakt voor het vormen van een regionale keten van plant tot pand. Van kennisdeling over de teelt tot de toepassingsmogelijkheden voor biobased materialen. Op alle schakels in de keten wordt actief gewerkt aan deze transitie.

Programma

Jan Willem van de Groep zal vanuit Building Balance de laatste ontwikkelingen toelichten die we met de Nationale Aanpak Biobased Bouwen versnellen. Daarnaast pakken een aantal regionale partners het podium om hun ontwikkelingen in de praktijk te vertellen én te laten zien.

Datum: Donderdag 11 juli 2024
Tijdstip: Van 14.30 tot 17.00 uur
Locatie: De exacte locatie wordt begin juli aan de deelnemers bekend gemaakt

Aanmelden

Deze zomerbijeenkomst is een moment van inspiratie, verbinding en verdieping. Voor het hele netwerk van boeren, verwerkers, bouwers en opdrachtgevers is het hennepveld een fantastische plek om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Meld je aan via deze link voor deze inspirerende zomerbijeenkomst.

We zien je graag op 11 juli 2024 in Deventer!

       

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten