Webinar biobased isoleren in de Stedendriehoek

Webinar biobased isoleren in de Stedendriehoek
Webinar biobased isoleren in de Stedendriehoek
  • calendar_month 11 december 2023
  • place Online

Het doel van het Nationaal Isolatieprogramma is om 2,5 miljoen woningen te isoleren in de periode tot en met 2030. Dat is goed voor de portemonnee en voor het wooncomfort. Maar de regio Stedendriehoek gaat graag een stap verder . Biobased materialen isoleren beter en zijn gezonder, comfortabeler en milieuvriendelijker dan de huidige meest gebruikte isolatiematerialen. Natuurlijke materialen zijn vochtregulerend en kunnen geluiddempend zijn, voor een fijnere akoestiek. Én vanaf 2024 is er een extra vergoeding voor biobased isoleren, naast de bestaande regelingen. Kortom: hoe gaan we ervoor zorgen dat biobased onderdeel uitmaakt van het aanbod voor particulieren die hun woning willen verduurzamen?

Webinar geeft gemeenten Stedendriehoek handvatten

Op 11 december nemen we u tussen 9.30 en 11.00 uur online mee in de mogelijkheden van biobased isoleren en hoe dit vorm te geven binnen je gemeente of energieloket. Daarnaast beantwoorden we vragen van de deelnemers, waarbij kennisuitwisseling het doel is.

Ambtenaren uit de regio Stedendriehoek kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Het project Boeren voor Biobased bouwen geeft in de regio Stedendriehoek invulling aan de ketensamenwerking waarbij we met lokale vezelgewassen grondstoffen produceren voor biobased isolatiematerialen. Vanuit zowel landelijke- als regionale expertise nemen we ambtenaren mee in de mogelijkheden van biobased isoleren. Maar ook vanuit de praktijk vertellen we je hoe je dit aan kunt pakken.

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten