Vervolg ketenopbouw van Land tot Pand in Zuid-Holland

Vervolg ketenopbouw van Land tot Pand in Zuid-Holland
Vervolg ketenopbouw van Land tot Pand in Zuid-Holland
  • calendar_month 14 november 2023
  • place Gorinchem

Met groot plezier nodigen we u uit voor onze bijeenkomst op 14 november in Gorinchem. Deze bijeenkomst bouwt voort op de positieve energie die we hebben opgedaan tijdens onze vorige ketenbijeenkomst in Noordeloos op 11 oktober. Tijdens de vorige bijeenkomst hebben we gekozen om ons te richten op hennep en miscanthus en de talloze toepassingen ervan. In onze komende sessie duiken we dieper in de agrarische kant, de teelt en verdienmodellen. En we verkennen tegelijkertijd de vraagzijde, toepassingen en beschikbaarheid.

Deze bijeenkomst is deel van een reeks evenementen, waar ketenpartijen uit de regio samenkomen: boeren, bouwers, projectontwikkelaars, woningcoöperaties en beleidsmakers. Samen bepalen we hoe we vraag en aanbod effectief op elkaar afstemmen. Welke mogelijkheden er zijn om de keten verder te ontwikkelen en welke stappen nog nodig zijn voor versneling. Voor degenen die de vorige sessie hebben gemist, beginnen we met een korte terugblik. U bent dus allemaal van harte welkom! Aan het einde van de bijeenkomst vragen we de aanwezigen commitment om bij te dragen aan het op te richten versnellingsteam. We gaan samen aan de slag. Doet u ook mee? Uw betrokkenheid is van onschatbare waarde.

Meld u voor 10 november aan
We zien u graag op 14 november bij Rabobank Gorinchem – Einsteinstraat 2, 4207 HW in Gorinchem – voor een inspirerende en vruchtbare bijeenkomst!

De keten van Land tot Pand De keten van land tot pand draagt bij aan diverse maatschappelijke en regionale uitdagingen. Biobased bouwmaterialen uit onze eigen regio zijn een duurzaam alternatief waarin CO2 wordt vastgelegd. Door samenwerking tussen alle ketenpartijen, ontstaat een eerlijke en duurzame keten die bijdraagt aan een nieuw economisch en ecologisch perspectief voor ons mooie Zuid-Holland.

Programma

9:45 Inloop, ontvangst met koffie/thee

10:00 Welkom en terugblik op de vorige bijeenkomst van 11 oktober

10:15 Verdiepende sessies in twee groepen:

  1. Aanbodzijde/agrariërs: teelt, grond, verdienmodel
  2. Vraagzijde: toepassing materialen

11:00 Korte pauze

11:10 Plenaire terugkoppeling: hoe bouwen we de keten?

12.00 Afsluiting met lunch tot 13.00 uur

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten