Training Hennep voor lange vezel H4C

Training Hennep voor lange vezel H4C
Training Hennep voor lange vezel H4C
  • calendar_month 23 januari 2024
  • place Online

Het Interreg-project ‘Hemp4Circularity’ (H4C) heeft tot doel hennep te implementeren in de textielwaardeketen in de regio Noordwest-Europa (NWE). Het project, gestart in maart 2023, omvat een breed scala aan activiteiten, waaronder veldproeven en gewasmonitoring in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Deze eerste activiteiten hebben het mogelijk gemaakt om essentiële gegevens te verzamelen over verschillende parameters, zoals de plantdichtheid na het zaaien en tijdens de oogst.

Webinar voor telers

Het Hemp4Circularity-project bestrijkt alle stadia van de hennepverwerkingsketen. Of u nu een teler, een verver, een peller, een spinner, een wever, een breister of een ontwerper bent: als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van textielhennep, dan is dit project interessant voor u! Op 23 januari om 13.00 uur organiseert H4C samen met HoGent en Inagro en Webinar over mogelijkheden lange vezel in hennep voor (potentiele) telers.

Aan het programma wordt nog gewerkt, maar u kunt zich nu vast inschrijven via deze link: Training Hennep voor lange Vezel (H4C)

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten