Tentoonstelling ‘Van Land tot Pand’ in provinciehuis Flevoland

Tentoonstelling ‘Van Land tot Pand’ in provinciehuis Flevoland
Tentoonstelling ‘Van Land tot Pand’ in provinciehuis Flevoland
  • calendar_month 23 april 2024 - 30 mei 2024
  • place Lelystad, provinciehuis

Flevoland wil binnen zeven jaar 40.000 woningen bouwen, de lokale economie zo veel mogelijk stimuleren en tegelijkertijd CO2 uitstoot verminderen.  Een pittige opgave! Hoe we dit gaan doen?  Met de tentoonstelling ‘Van Land tot Pand’ van Building Balance, nu te zien is in het Provinciehuis, laat de provincie zien al deze doelstellingen serieus te nemen!

Samen met gemeentes, de provincie en lokale ondernemers bouwt Building Balance aan het opzetten van lokale ketens zoals stro en vlas om toe te passen als bijvoorbeeld isolatiemateriaal of plaatmateriaal. Dit betekent nieuwe business modellen voor lokale agrariërs en andere ondernemers, beter voldoen aan eisen op het gebied van stikstof en CO2 uitstoot en het verdringen van CO2 intensieve producten in de bouw!

Kom je kijken?

De tentoonstelling staat tot en met 30 mei in de ontvangsthal van het provinciehuis in Lelystad.

Wil je weten hoe je bij kunt dragen of ben je op zoek naar meer informatie voor jou als ondernemer? Stuur een berichtje naar de ketenregisseurs van Building Balance Flevoland: Jeanet@buildingbalance.eu of Dominique@buildingbalance.eu

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten