Online gesprek over vezelteelt voor geïnteresseerde agrariërs

Online gesprek over vezelteelt voor geïnteresseerde agrariërs
Online gesprek over vezelteelt voor geïnteresseerde agrariërs
  • calendar_month 18 december 2023
  • place Online

Van agrariërs met interesse in biobased bouwen ontvangen we regelmatig verzoeken om meer informatie en een ‘goed gesprek’ over vezelteelt. Om daaraan tegemoet te komen organiseren onze activators voor de agrarische sector, Rob de Groot en Cor van Oers samen met Building Balance regio Utrecht op maandagavond 18 december een online gesprek over het telen van vezelgewassen. Bent u benieuwd waarom andere agrariërs vezels telen? Of heeft u praktische vragen over hoe dit past in uw teeltplan?

Meld je via dit formulier aan voor dit gesprek.

De vragen in het aanmeldformulier helpen ons bij de voorbereiding van dit gesprek. Een uur is zo voorbij, we willen die tijd goed benutten en zo veel mogelijk van uw vragen beantwoorden. Daarnaast helpt het ons om te inventariseren of er behoefte is aan een, online of offline, vervolggesprek, eventueel ook in andere regio’s. Het gesprek van 18 december richt zich vooral op de regio Utrecht, hoewel agrariërs uit het hele land van harte welkom zijn om aan te sluiten.

Kunt u niet op maandagavond 18 december, maar heeft u wel behoefte aan dit gesprek? Vul dan ook het aanmeldformulier in,  zodat we u op de hoogte houden van een volgende bijeenkomst.

We hopen u op maandagavond 18 december online te spreken. Bent u verhinderd? Dan kunnen we uw vragen ook per mail beantwoorden. Mail uw vraag naar nienke@buildingbalance.eu.

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten