Nieuwe teelten, interessant verdienmodel

Nieuwe teelten, interessant verdienmodel
Nieuwe teelten, interessant verdienmodel
  • calendar_month 14 juli 2023
  • place Lattrop-Breklenkamp


Vrijdag 14 juli organiseert Natuur voor Elkaar de workshop ‘Nieuwe teelten, interessant verdienmodel’. Deze workshop is speciaal voor agrarisch ondernemers die meer willen weten over de voordelen van het telen van andere gewassen. 

Vezelgewassen, biogrondstoffen en agroforestry
Janneke Paalhaar van Twentse Bouwboeren vertelt over het telen, verwerken en toepassen van biogrondstoffen in de bouw. We zijn te gast bij het bedrijf van Peter Schreurs, MOVO-Zaden. Op 6 ha wordt dit jaar voor het vierde jaar Silphie geoogst. Peter neemt de deelnemers mee het veld in zodat je zelf kunnen ervaren hoe de teelt er uitziet. Je kunt ook samples bekijken van producten die gemaakt worden van Silphie. Rick Huis in ’t Veld vertelt over de voordelen van de eetbare houtwal die hij aanlegde op zijn biologische melkveebedrijf in Lettele. Kortom, een praktische workshop waar je in 3.5 uur wordt bijgepraat over de mogelijkheden van nieuwe teelten.

Aanmelden en praktische informatie
De inloop start om 09.45 uur met koffie en thee, het programma start om 10 uur en duurt tot 13.30 uur, inclusief lunch. Deelname is gratis. Aanmelden via de website: https://www.natuurvoorelkaar.nl/formulier/39/Workshop-Nieuwe-Teelten-interessant-verdienmodel– of natuurvoorelkaar@overijssel.nl

Deze workshop is onderdeel van de GROENE KARAVAAN die van 1 tot en met 15 juli neerstrijkt in Twente. Ga naar www.natuurvoorelkaar.nl/evenementen en doe mee met een van de inspirerende natuuractiviteiten die we organiseren in Twente!  

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten