Koplopersgroep-bijeenkomst Limburgse bouwketen

Koplopersgroep-bijeenkomst Limburgse bouwketen
Koplopersgroep-bijeenkomst Limburgse bouwketen
  • calendar_month 31 oktober 2023
  • place Brightlands Campus, Venlo

Biobased (ver)bouwen met vezelgewassen is een belangrijke oplossing voor verschillende opgaven die in Nederland spelen. Het gebruik van biogrondstoffen in de bouw helpt bij het bereiken van onze circulaire-, klimaat- en emissiedoelstellingen. Het biedt naast ecologisch, ook economisch perspectief voor de lange termijn.  Building Balance faciliteert en stimuleert natuurlijke waardeketens in Nederland.

Een biobased bouweconomie kan niet zonder lokale, natuurlijke grondstoffen. We brengen overheidsinstellingen, industriële marktpartijen, bouwers en agrariërs samen. Zo stimuleren we de ontwikkeling van biobased bouwproducten en zorgen samen voor een stabiele markt. Dat geeft zekerheid. De vraag naar natuurlijke grondstoffen neemt toe en bedrijven kunnen vanuit een sterke positie samenwerkingsverbanden aangaan.

Ook in Limburg!

In Limburg zetten we de eerste stappen voor het samenstellen van een koplopersgroep van bouwers, woningcorporaties, inblazers en ontwikkelaars. Met deze groep gaan we de vraagkant van de keten voor biobased bouwen stimuleren.

We willen gaan doen! U doet toch ook mee? Meld je hier aan voor de koplopersgroep-bijeenkomt

We zien u graag op 31 oktober, van 13.30 tot 16 uur op de Brightlands Campus in Venlo. Aansluitend is er een netwerkborrel. Het inhoudelijke programma volgt voorafgaand aan de bijeenkomst.

 

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten