Ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei

Ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei
Ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei
  • calendar_month 20 maart 2024
  • place Voorthuizen

Bouwen met natuurlijke materialen levert tal van gezondheidsvoordelen op voor bewoners van deze huizen, en ook voor de bodem.

In de regio Foodvalley zijn er diverse spelers in de bouw- en landbouwketen die aan de slag willen met biobased bouwen en verbouwen van vezelgewassen en bomen. Om ook tot een gezond verdienmodel te komen voor de agrariër, én uit te denken hoe we dat met elkaar goed op kunnen zetten, organiseren Living Lab Regio Foodvalley Circulair, de Rabobank, Landbouwnetwerk Regio Foodvalley, Cirkelstad, Woonstede en Building Balance een ketenbijeenkomst.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die mogelijk aan de slag wil met biobased bouwen en verbouwen in de Gelderse Vallei: agrariërs, projectontwikkelaars, bouwers, loonwerkers, producenten van bouwmaterialen, adviseurs, woningcorporaties, maar ook gemeenten die op zoek zijn naar hoe ze dit kunnen ondersteunen.

Er zijn nog maar paar plekken beschikbaar voor agrariërs en voor bouwbedrijven uit de regio! Aanmelden kan via dit formulier. We zien u graag op woensdag 20 maart bij ontmoetingscentrum de Eng, Rochetstraat 2, 3781 CZ Voorthuizen

Programma

  • 12:30 – 13:30 uur  – Verzorgde lunch (netwerken)
  • 13:30 – 13:45 uur  – Welkom en introductie
  • 13:45 – 14:45 uur – Inspiratie vanuit verschillende onderdelen van de keten (architect, loonwerker & agrariër met ervaring)
  • 14:45 – 15:45 uur  – Netwerktafels: Hoe dit werkt in de praktijk?
  • 15:45 – 17:00 uur  – Borrel
Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten