Ketenbijeenkomst Biobased Bouwen Vezelrijk Midden-Brabant

Ketenbijeenkomst Biobased Bouwen Vezelrijk Midden-Brabant
Ketenbijeenkomst Biobased Bouwen Vezelrijk Midden-Brabant
  • calendar_month 17 april 2024
  • place Waalwijk

Onze regioketen vezelrijk Midden-Brabant nodigt u graag uit voor hun ketenbijeenkomst op 17 april a.s. van 9:00 -12:15 uur in het Rabobankkantoor aan de Taxandriaweg 8 in Waalwijk.

Ook in Midden-Brabant initieert, stimuleert en ondersteunt Building Balance zelfstandige regionale en landelijke biobased bouwketens. We richten ons hierbij op agrariërs, bouwers en woningcorporaties om zo tegelijkertijd de teelt van vezelgewassen en de toepassing van biobased bouwmaterialen in Midden-Brabant te stimuleren. Samen met maatschappelijke partners organiseren we ketenprojecten, bundelen kennis en nemen drempels weg zodat we samen met jou de biobased bouweconomie in onze regio kunnen opschalen.

Gezamenlijke uitdaging en kansen

Tijdens deze bijeenkomst gaan we met agrariërs, bouwers en woningcorporaties in gesprek. Samen verkennen we welke regionale gewas-product combinaties kansrijk zijn. En wat er voor elke partij nodig is om op te schalen. Zo creëren we nieuwe verdienmodellen, helpen we de natuur en zorgen we voor gezonde, geïsoleerde woningen met materialen uit de regio. De sessie wordt inhoudelijk begeleid door Building Balance en Midpoint Brabant.

Ben je erbij?
We hopen je graag te zien op 17 april. Je kunt je hier aanmelden.

Programma

09:00 – Inloop

09:30 – Start: Biobased bouwen: gewassen en producten

10:30 – Deelsessie: uitdagingen en kansen in de keten

11:45 – Napraten met een broodje

12:15 – Einde

Parkeren kan gratis op het terrein van het Rabobank kantoor.

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten