Ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei

Ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei
Ketenbijeenkomst Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei
  • calendar_month 26 juni 2024
  • place Verlengde Arnhemseweg 101, Ede

Op 26 juni organiseren we de derde bijeenkomst om de biobased bouwketen ‘Gezond Bouwen in de Gelderse Vallei’ verder op te zetten. Tijdens deze inspirerende ochtend komen we samen om onze plannen af te stemmen bij restaurant Juffrouw Tok in Ede, op slechts 300 meter afstand van de vezelhennepvelden van boer Herman Pieter Prangsma. Onder begeleiding van medewerker Wessel Brand van Hofmeijer en boer Prangsma zelf, brengen we een bezoek aan deze velden.

Na deze excursie duiken we dieper in op een concreet bouwproject van woningcorporatie Woonstede. Hier zullen we gezamenlijk verkennen hoe biobased bouwmaterialen toegepast gaan worden. Bovendien biedt de bijeenkomst een uitstekende gelegenheid om te netwerken en waardevolle contacten te leggen binnen de diverse sectoren die betrokken zijn bij dit duurzame initiatief.

Voor wie is dit interessant?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen in de Gelderse Vallei die geïnteresseerd is in biobased bouwen en verbouwen: agrariërs, projectontwikkelaars, bouwers, loonwerkers, producenten van bouwmaterialen, adviseurs, woningcorporaties en gemeenten die ondersteuning zoeken. Ook als je nieuw bent in dit thema of netwerk, of de laatste bijeenkomst hebt gemist, ben je van harte welkom.
Hier kun je lezen wat we tijdens de eerste en tweede bijeenkomst hebben gedaan. We bouwen voort op die inzichten, dus het is handig om deze door te nemen.

Programma

  • 8.30 uur – Welkom met koffie en thee
  • 9.00 – 10.00 uur – Bezoek aan het vezelhennepveld met HP Prangsma en Wessel Brand
  • 10.00 – 11.00 uur – Speeddating, koffie & zeepkist-moment voor hulpvragen
  • 11.00 – 11.45 uur – Samen leren hoe biobased te bouwen & uitwerking van beoogd bouwproject Woonstede door Alex Broekhorst en Arne Eindhoven
  • 11.45 uur – Afronding en verdere invulling van de keten en bekendmaking van locaties voor de “Hier Groeien Huizen” spandoeken
  • 12.00 uur – Einde

Datum: Woensdag 26 juni 2024
Locatie:
Juffrouw Tok – Verlengde Arnhemseweg 101, 6718 SM Ede

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link. Heb je behoefte aan meer informatie? Meld dit dan bij jouw aanmelding of neem contact op met onze ketenregisseur Nienke Binnendijk.

Hopelijk zien we je op 26 juni 2024!

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten