Kennissessie biobased bouwen: van nationale aanpak naar business as usual

Kennissessie biobased bouwen: van nationale aanpak naar business as usual
Kennissessie biobased bouwen: van nationale aanpak naar business as usual
  • calendar_month 17 april 2024
  • place Expo Houten

Op de Nationale Klimaat Expo, op 17 en 18 april in Houten, komen honderden professionals samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve, biodiverse stad en leefomgeving.Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut.

Tijdens de Nationale Klimaat Expo verzorgt Building Balance een kennissessie over biobased materiaalgebruik: het is technisch mogelijk, het gebeurt ook al, maar wat is ervoor nodig om jouw organisatie te laten starten?

In deze bijeenkomst vertelt onze Activator Gemeenten, Anne Bos, samen met Wouter Claassen van Witteveen+Bos, over de mogelijkheden van biobased materialen. Ze licht de Nationale Aanpak Biobased Bouwen toe en de rol van overheden om biobased bouwen te stimuleren in de B&U én de GWW. Je krijgt vooral het handelingsperspectief: wat kun jij morgen ‘business as unusual’ doen, zodat biobased materiaal in 2030 ‘business as usual’ is?

Registreer je hier!

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten