Infra Lunchlezing: Handboek Hout in de GWW

Infra Lunchlezing: Handboek Hout in de GWW
Infra Lunchlezing: Handboek Hout in de GWW
  • calendar_month 6 maart 2024
  • place Online

Kennen we de kansen van hout in de GWW goed genoeg? Op woensdag 6 maart, tussen 12.30 en 13.30 uur, organiseren Platform WOW, Platform Bruggen en De Bouwcampus de tweede online Infra Lunchlezing, een vervolg op de reeks lunchlezingen Bruggen. Deze editie gaat over het Handboek Hout in de GWW dat in 2022 werd gepubliceerd.

Inschrijven kan van op de site van Platform WOW

Programma

  • Eric de Munck (Centrum Hout) geeft een presentatie over het nieuwe handboek ‘Hout in de GWW’ hierin wordt ingegaan op de uitgebreide toepassingsmogelijkheden van hout in civiele constructies. Hout heeft unieke eigenschappen die helpen de GWW te verduurzamen en circulair en klimaatneutraal te maken en is een adequaat antwoord op de verwachte grondstof schaarste. Ook komen kostenaspecten en het beheer en onderhoud van houten constructies aan de orde.
  • John Broeke (Gemeente Oosterhout) vertelt hoe zij in bouwteamverband bezig zijn met een nieuwe brug, conform de nieuwe CUR213 die uit het handboek komt.
  • Ruimte voor vragen

Op donderdag 29 februari organiseert Platform WOW ook een online Infra Dialoog over het gebruik van hout. Deze bijeenkomst geeft je de gelegenheid met de experts en vakgenoten uit de sector in gesprek te gaan over de kansen van hout. Ook de infra TransitieMotor van woensdag 20 maart staat in het teken van hout in de GWW.

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten