Expeditie door de toekomst

Expeditie door de toekomst
Expeditie door de toekomst
  • calendar_month 9 september 2023
  • place Energiecampus Leeuwarden

Op 9 september opent de Energiecampus Leeuwarden van 12.00 – 20.30 uur de poorten met een groot event. Tijdens dit gratis event kunnen bezoekers van jong en oud kennismaken met de wereld van duurzaamheid en het toekomstige energielandschap.

Naast diverse lezingen over o.a. nieuwe gassoorten, circulair bouwen en duurzame voeding, en de lezing van Jan Willem van de Groep over “de winst van biobased bouwen voor boer en bouw” waarin hij vertelt op welke manier de bouw en landbouw elkaar wederzijds kunnen versterken bij het bereiken van klimaat- en natuurdoelen, kan er een bezoek worden gebracht aan het experienceplein waar men zelf de toekomst kan beleven, ervaren en bekijken.

Ekwadraat organiseert dit evenement om mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden, ontwikkelingen en nieuwe technieken op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, maar ook zeker voor het creëren van een bewustwording. Samen zullen we de energietransitie moeten versnellen om ervoor te zorgen dat de generaties na ons een mooie toekomst tegemoet gaan.

Aanmelden voor de lezing is gratis en kan via onderstaande link! Zien we je dan?

👉🏼 𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 https://ow.ly/1YL950Plqem
📍 Energiecampus Leeuwarden
⏰ 12.15 – 13.00u
🗓️ 9 september 2023

Meer weten over het evenement? Neem een kijkje op https://lnkd.in/eCUpWSSw

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten