Dé Nacht van Biobased Bouwen

Dé Nacht van Biobased Bouwen
Dé Nacht van Biobased Bouwen
  • calendar_month 7 februari 2024
  • place Filmtheater Mimik, Deventer

Er staan veel biobased bouwprojecten op stapel, zijn net opgeleverd of in voorbereiding. We staan op het kantelpunt van pilotprojecten naar biobased als de normale manier van bouwen. Tijd voor Dé Nacht van Biobased Bouwen.

Deze avond/nacht viert op een inspirerende en feestelijke manier de successen van Biobased Bouwen met een verrassend programma waarbij ‘verbeelding en verlangen’ de hoofdrol spelen. Speciale aandacht gaat uit naar de koplopers die door heel Nederland al volop bezig zijn en successen hebben geboekt met biobased ontwerpen en bouwen. Dé Nacht is interessant voor iedereen, die verlangt naar een duurzame toekomst. In het bijzonder ook voor opdrachtgevers in de bouwsector, eindgebruikers, ontwerpers, verwerkers, architecten.

Dé Nacht van Biobased Bouwen is op 7 februari 2024 van 20.00 tot 0.01 uur in Filmtheater Mimik, Achter de Muren Vispoort 8-10 in Deventer. Kijk voor meer informatie en kaarten op:

www.mimik.nl/agenda/de-nacht-van-biobased-bouwen

Programma

Keynote-sprekers nemen u mee in hun dromen en ambitie, relevante kunstenaars laten u proeven aan een nieuw verlangen, opzwepende livemuziek laat het geluid van biobased materiaal door het gebouw klinken. Tussendoor zullen een aantal mensen op de zeepkist gaan staan om bijdrage aan de biobased ontwikkeling te delen.

De avond eindigt met een feestelijke borrel om te proosten op de mogelijkheden die biobased bouwen ons biedt.

Acteur/presentator Paul R. Kooij leidt u door de avond. In het programma o.a. Pascal LeBoucq (Company New Heroes), Jan Willem van de Groep (Building Balance), Merlijn Twaalfhoven (o.a. Turnclub), Jalila Essaïdi (BioArtLab), Ad Kil (Ro&Ad Architecten) en HIIIT (v.h. Slagwerk Den Haag) en …. misschien ook een internationale gast.

Dé Nacht van Biobased Bouwen is een coproductie van Architectuurcentrum Rondeel samen met de gemeente Deventer, Architectuurcentrum Bouwhuis in Apeldoorn, de gemeente Apeldoorn, BNA/Netsted, Boeren voor Biobased Bouwen, regio Stedendriehoek en vele anderen.

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten