Biobased Buyer 3: Inkoopproces Nieuwbouw en Renovatie

Biobased Buyer 3: Inkoopproces Nieuwbouw en Renovatie
Biobased Buyer 3: Inkoopproces Nieuwbouw en Renovatie
  • calendar_month 27 juni 2024
  • place

Wij bouwen natuurlijk door!

In 2024 organiseren we, samen met Pianoo – Buyer Group Biobased Buyer Sessies. Voor wie is dit interessant? Voor iedereen die aan de slag is (of wil gaan) met (ver)bouwprojecten vanuit gemeenten en woningbouwcorporaties en die zich verder wil verdiepen in bouwen met biobased bouwmaterialen én wil sparren met collega’s uit het werkveld.

Building Balance zet actief in op de rol van gemeente om gebruik van biobased bouwmaterialen van eigen bodem te stimuleren. Samen met gemeenten leggen we de puzzel: Hoe zorgen we ervoor dat lokale biobased bouwmaterialen worden gebruikt?

Na een korte introductie op het thema: Inkoopproces voor Nieuwbouw en Renovatie duiken we de diepte in aan de hand van praktische voorbeelden, waarin sprekers je meenemen in hun ervaring uit de praktijk. Daarna is er de kans om verder in te gaan op de voorbeelden door je leervragen te bespreken met de sprekers en je collega’s vanuit het werkveld, in break-out rooms. Het volledige programma volgt binnenkort.

We sluiten de Buyer Sessies af met het delen van de leerpunten uit de leergroepen en een overzicht van tools die we je willen meegeven voor gebruik in de dagelijkse praktijk.

Biobased Buyer Sessie 2 staat gepland op 27 juni van 15:30 tot 17:00 uurSchrijf je hier in!

Wij hopen je 27 juni te zien, meld je nu aan!

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten