Bijeenkomst: Samen aan de slag met biobased bouwen in de GWW

Bijeenkomst: Samen aan de slag met biobased bouwen in de GWW
Bijeenkomst: Samen aan de slag met biobased bouwen in de GWW
  • calendar_month 27 juni 2024
  • place Oirschot, Nieuw Zwanenburg

Biobased bouwen voor gebouwen is van start, maar hoe staan we ervoor in relatie tot kunstwerken, wegenbouw, grondwerken en waterbouw. Op 27 juni organiseert Building Balance in samenwerking met IenW, Rijkswaterstaat en ProRail een bijeenkomst voor de grond-, weg- en waterbouw (GWW). 

Tijdens deze middag willen we samen met de keten aan de slag om de zes product- marktcombinaties op te schalen. Daarvoor presenteren we de ‘state of the art’ van deze product-marktcombinaties en gaan we gezamenlijk het gesprek hierover aan.  

Doel van deze bijeenkomst

Doel van deze middag is om inzicht te krijgen in de voorwaarden waaronder de opschaling voor zowel opdrachtgevers als marktpartijen kan plaatsvinden. Deze inzichten zijn van fundamentele waarde voor de verdere inrichting van de innovatieregelingen (SBIR en Innovatiepartnerschap) die in de loop van volgend jaar gepubliceerd worden. Hiervoor zullen tijdens het event ook zogenoemde leeromgevingen gelanceerd worden. De leeromgeving stelt aanbieders en afnemers in staat om samen na te denken over wat er nodig is om een product- marktcombinatie op te schalen. 

We streven ernaar om eind dit jaar een inrichtingsplan per product-marktcombinatie te hebben voor opschaling. Daarvoor hebben we dus de hulp van de hele keten nodig! 

Aanmelden

Datum: 27 juni 2024, 12.00 tot 17.30 uur met een aansluitende borrel
Locatie: Nieuw Zwanenburg, Oirschot

Let op: Vanaf 12.00 uur ben je welkom, om 12.30 uur gaan we aan tafel en starten we met het inhoudelijke programma en een lunch.
Om 17.00 uur eindigt het inhoudelijke programma en is er nog een moment om samen te borrelen.

Deze bijeenkomst is interessant voor opdrachtgevers en aanbieders maar ook voor verwerkers en ingenieursbureaus. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via deze link.

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten