Terugkoppeling online Kennissessie vezelteelt Overijssel

Terugkoppeling online Kennissessie vezelteelt Overijssel
Terugkoppeling online Kennissessie vezelteelt Overijssel
2 februari, 2024

Op donderdagmiddag 1 februari was er een online kennissessie over vezelteelt voor agrariërs in Overijssel. Onze experts Cor van Oers en Rob de Groot gingen in op de vragen die zijn gesteld en gaven een toelichting op de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de afzetmarkten en CO2 verwaarding. Iris Middelkamp van provincie Overijssel gaf een toelichting op de stimuleringsregeling voor nieuwe teelten.

Hieronder is de opname van de bijeenkomst terug te zien en de presentatie is hier te downloaden:  kennissessie 1-2 Overijssel agrarische sector

Tijdens de bijeenkomst is een overzicht getoond van de verschillende eigenschappen per gewas. Een uitgebreider overzicht per gewas staat in het gewasdocument en is hier te downloaden:
Gewasdocument Oktober 2023.
Een uitgebreidere toelichting op saldo’s per gewas staat in het volgende document:
Saldo senario’s.

Via deze kennissessie konden we veel informatie met u delen, maar niet echt het gesprek met u persoonlijk aangaan. Uiteraard is het altijd mogelijk om nader kennis te maken of een keukentafelgesprek te voeren met één van onze ketenregisseurs. Neem dus gerust contact met ons op als u daar behoefte aan heeft.

Building Balance

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@buildingbalance.eu

Gerelateerde berichten